E66hk92XsAI hNK_950x634
Foc aquesta tarda a Sant Llorenç Savall - BOMBERS
22/07/2021 Actualitat
Incendi forestal a Sant Llorenç Savall

El foc, que ja ha estat controlat, ha cremat un camp de blat i una zona arbrada. Onze dotacions terrestres i cinc mitjans aeris dels Bombers, i diverses unitats d'ADF han treballat en les tasques d'extinció

 

R.Gómez

És una setmana molt complicada per als boscos catalans. El risc d'incendi forestal és molt elevat. La manca de pluja, les altes temperatures i el vent, són una combinació letal per a espais naturals com el parc natural de Sant Llorenç del Munt i de l'Obac, al qual justament s'hi ha restringit l'accés per intentar protegir-lo. De fet, Castellar es troba en nivell 3 del Pla Alfa de Vigilància d'Incendis Forestals de la Direcció General d'Agents Rurals de la Generalitat, i Protecció Civil ha activat la prealerta del Pla INFOCAT.

 

El primer ensurt per als Bombers ha arribat aquesta tarda, quan han rebut l'avís d'un foc que amb especial virulència començava a cremar una zona arbrada i un camp de blat a Sant Llorenç Savall. La celeritat en la resposta de Bombers i ADF ha permès controlar l'incendi en prop de tres hores. Després de perimetrar-lo i controlar-lo, a hores d'ara encara hi resten a la zona algunes unitats terrestres dels bombers per remullar la zona. Han treballat en les tasques d'extinció onze dotacions terrestres i cinc mitjans aeris dels Bombers i també diverses unitats d'ADF, amb la participació indispensable dels efectius del parc de Bombers Voluntaris de la vila i de la secció d'ADF municipal.

 

 

 

Comparteix
M'agrada
Comentaris