aiguat_950x634
La B-124 s'ha transformat en un riu de fang a causa del xàfec d'aquesta tarda - AJUNTAMENT
Un cotxe ha sortit de la via durant l'episodi de pluja - AJUNTAMENT
20/09/2021 Actualitat
Impressionant aiguat a Castellar

La carretera B-124 ha estat tallada al trànsit una estona a causa de l'acumulació d'aigua a la calçada, en el tram entre els carrers del Garraf i del Bages, i un vehicle ha sortit de la via

Redacció

Passades les 5 de la tarda, l'episodi de pluja - anunciat pel Servei Meteorològic de Catalunya - s'ha intensificat, i ha vingut carregat de calamarsa. Un xàfec que ha estat localment fort a la vila i que, durant més d'una hora, ha transformat els carrers de Castellar en torrents d'aigua. La tempesta ha causat incidències sobretot en el trànsit. La carretera B-124, que uneix Sabadell i Castellar, s'ha inundat per les sobtades acumulacions d'aigua i fang, una situació que feia perillosa i pràcticament impossible la conducció. De fet, un cotxe ha sortit de la via i ha quedat atrapat al voral, però sense cap persona ferida. La cortina d'aigua i pedra, que durant una bona estona ha estat constant, ha paralitzat el trànsit rodat al municipi.

 

Segons han informat des de la Policia Local, fins al punt més conflictiu de la B-124, al tram adjacent al carrer Bages i Garraf, s'ha desplaçat una dotació d'efectius castellarencs per reorganitzar el trànsit que al voltant de les 7 de la tarda encara es feia amb pas alternatiu.  Una hora després, gràcies als treballs de neteja dels Bombers Voluntaris de Castellar, que han retirat l'aigua i el fang, s'ha reprès el trànsit amb normalitat.

 

Aquesta estampa tan impactant ha provocat una allau de piulades, vídeos i fotografies a xarxes socials per immortalitzar l'episodi de pluja que ha transformat la B-124 en "un riu de fang" tal com han expressat alguns usuaris.

 

Vídeo gentilesa de @Eloi P.

 

Segons les previsions del Servei Meteorològic de Catalunya, els xàfecs es poden reactivar fins a la mitjanit, acompanyats de tempesta, calamarsa o pedra, i tornar a afectar la vila.

Comparteix
M'agrada
Comentaris