ec0e4df7 ed43 4ad1 bc2e a4f0e1ce7ff1_950x634
Tall de trànsit emtre els carrers Montcada i Avinguda Sant Esteve a causa de la fuita d'aigua ||M.A.
13/05/2021 Actualitat
Important tall en el subministrament d'aigua al centre de Castellar

Una fuita entre l’avinguda de Sant Esteve i el carrer de Sant Pere que s’està reparant deixa un 20% dels abonats sense subministrament

La nit passada s'ha produït una fuita d'aigua a la cruïlla entre l'avinguda de Sant Esteve i el carrer de Sant Pere d'Ullastre que està tenint important repercussions tant en el subministrament d’aigua a les llars de la zona com en el trànsit rodat. Segons informen, la incidència té una àmplia afectació del subministrament d'aigua a molts carrers del municipi situats entre el carrer Nou i el carrer de Barcelona i implica uns 1.500 abonats.

 

Els operaris de l'empresa Agbar treballen en la reparació de la canonada afectada per l’avaria i, de retruc, hi ha una afectació al trànsit: la circulació de vehicles per l'avinguda de Sant Esteve es desvia pel carrer de Montcada. L'accés al carrer de Sant Pere d'Ullastre des de l'avinguda Sant Esteve també està tancat al trànsit. El reordenament de la circulació, fins ara, no està provocant embussos del trànsit.

 

Segons ha informat l’Ajuntament aquest matí, la previsió és que la incidència s'allargui fins més enllà de les 14 hores mentre els operaris d’Agbar intenten també reduir el nombre de llars sense aigua en paral·lel a la reparació genèrica de la fuita. Segons ha transcendit, l’avaria s’ha generat a causa d’una bossa d’aire a la xarxa que ha trencat un colze que surt de la canonada principal.

Agbar informava cap a les 15 hores que tots els domicilis de Castellar del Vallès han recuperat el servei de subministrament d'aigua a excepció de l'Av. de Sant Esteve 67 i 69 i Sant pere Ullastre 12, 14 i 16. La previsió és que es pugui restablir el servei a aquests domicilis cap a les 18 h.D'altra banda, ja s'ha obert al trànsit l'avinguda de Sant Esteve. Continua tancat el tram del carrer de Sant Pere d'Ullastre, entre avinguda de Sant Esteve fins a la carretera de Sentmenat.

 

DARRERA ACTUALITZACIÓ: DIJOUS 12, 15:15 h

Comparteix
M'agrada
Comentaris