Assemblea Candidat Som de Castellar PSC02_1440x961
Ignasi Giménez adreçant-se als afiliats i simpatitzants a l'assemblea
28/01/2023 Actualitat
Ignasi Giménez, escollit de nou alcaldable per Som de Castellar-PSC

Una vuitantena d'afiliats i simpatitzants ha participat en l'assemblea que s'ha celebrat aquest matí

Redacció

Aquest dissabte 28 de gener, l’Assemblea de Som de Castellar-PSC ha escollit Ignasi Giménez Renom com al seu candidat a les properes eleccions municipals del mes de maig.

 

Una vuitantena d’afiliats i simpatitzants han participat en l'assemblea, on l’actual alcalde de Castellar del Vallès ha estat novament escollit per aclamació com alcaldable.

 

El seu discurs ha començat reinvindicant la bona feina feta per l’actual equip de govern en un mandat molt complicat i condicionat totalment per la pandèmia de Covid-19, “Hem sabut fer front a una situació de total incertesa, i malgrat tot hem aconseguit que ningú hagi sortit perjudicat, especialment els col·lectius més vulnerables, com la gent gran i els joves. La nostra prioritat ha estat no deixar a ningú enrere”.

 

Giménez ha confirmat l’inici de les obres de construcció de la piscina descoberta els propers mesos, i ha glosat les principals prioritats del projecte que seguirà encapçalant.Un dels eixos fonamentals serà seguir obrint Castellar al riu Ripoll. Igualment, continuarà la forta aposta per l’accessibilitat. En aquest sentit, ha anunciat que continuaran les reformes a l’espai públic per fer facilitar la mobilitat. “El carrer és de les persones i volem que el municipi el pugui gaudir tothom”.

 

La lluita contra el canvi climàtic també és un eix prioritari. Les properes actuacions previstes serà el canvi de lluminàries de l’espai públic amb tecnologia LED, que suposarà un estalvi energètic molt rellevant. “Hi ha marge de maniobra per millorar la recollida selectiva dels residus”, ha indicat com a línia programàtica.

 

La gent gran i la gent jove seguiran sent col·lectius prioritaris a les polítiques municipals encapçalades pel candidat de Som de Castellar-PSC Ignasi Giménez. També s'apostarà per la prevenció d’incendis als boscos seguint en la línia actual de col·laboració amb l’Associació de propietaris forestals, o l’increment en la seguretat per seguir sent “el municipi més gran de 20.000 habitants amb menys actes delictius”.

 

Ignasi Giménez ha apostat per la tradició industrial i comercial del poble, “que permet tenir una la taxa d’atur més baixa des de 2007, on es parlava de plena ocupació”. En materia de mobilitat i com a línia de desenvolupament prioritària, el candidat de Som de  Castellar-PSC ha demanat "seguir amb les reivindicacions que el nostre Ajuntament reclama a la Generalitat per la millora del transport públic i l’accés directe a vies ràpides, com és l’esperada construcció de l’enllaç a la Ronda Vallès".

 

L’aposta per l’habitatge públic, iniciada aquest mandat amb la compra dels terrenys de l’antiga Playtex per part de l'Ajuntament, és també un punt prioritari per aconseguir que “els i les nostres joves puguin emancipar-se dins el nostre municipi. Estem fent una aporta per un mercat de lloguer protegit i de preus baixos”. Finalment, Giménez ha fet èmfasi en la fortalesa del seu equip de govern: “Si algun equip està capacitat per tirar endavant aquests projectes cabdals pel nostre municipi, és el nostre”. I també ha defensat el seu absolut compromís amb Castellar i els seus veïns i veïnes: “La meva vida política comença i seguirà a Castellar”.


 

Comparteix
M'agrada
Comentaris