IMG 3402_1440x961
Una imatge de març de l'any passat de la construcció de la nova nau que llogarà ID Logístics. || A. TOR
11/06/2024 Actualitat
ID Logístics ocuparà la nova nau del Pla de la Bruguera

L’empresa, instal·lada fa més de 10 anys a l’antiga Sony,  també destinarà com a magatzem per a la multinacional Puig el nou espai en construcció

Jordi Rius

Ja se sap qui ocuparà  la plataforma logística que s’està acabant de construir al Pla de la Bruguera, entre el carrer Bages i la carretera de B-124. ID Logístics, que des de fa més d’una dècada  està en el que va ser la factoria de Sony de 50.000 metres de superfície, llogarà la nova nau a CBRE IM  de 26.119 m2 a partir de 2025, que justament està situada al costat d’ID Logístics. D’aquesta manera, ID Logístics, a la qual la multinacional de perfums, bellesa i moda Puig té delegada la seva gestió de logística, doblarà  en un 50% la seva capacitat de gestió de les mercaderies. En els darrers anys, la multinacional ha agrupat les seves operacions de transport de productes en aquestes instal·lacions, fins a convertir-les en el seu principal centre logístic.


El nou magatzem que llogarà ID Logístics estarà construït sobre una parcel·la de 41.173 m2. A més del magatzem, hi haurà uns 1.230 m2 d’oficines en un bloc adossat a la nau. La nova plataforma logística de Castellar disposarà de 26 molls de càrrega i una alçària de gairebé 14 metres.  La nova nau es destinarà íntegrament com a magatzem per a la multinacional, que inclou marques com Rabanne, Jean Paul Gaultier, Carolina Herrera, Nina Ricci o Charlotte Tilbury. Puig, que acaba de sortir a borsa aquest any, ven els seus productes a 150 països i té oficina prèvia a 32. L’any passat, la companyia va obtenir un rècord de facturació de 4.305 milions, un 19% més, i un benefici net de 465 milions.  

Comparteix
M'agrada
Comentaris