capturada_617x412
Carles Calsina i la seva mare Rosa Guitart a l’interior del restaurant. || cedida
30/11/2023 Actualitat
El Garbí, entre els millors

Per quart any consecutiu, l’establiment renova la distinció Bib Gourmand de Michelin

Jordi Rius

El restaurant Garbí ha tornat a rebre per quart any consecutiu  per part de la Guía Michelín el  ‘Bib Gourmand 2024’ per la seva excel·lent relació qualitat-preu. El 27 de novembre es va fer l’anunci durant la celebració de la gala Michelin a l’Auditori Fòrum del Centre de Convencions Internacional de Barcelona.  Bib Gourmand 2024 té un total de 229 restaurants de tot l’Estat, dels quals 23 són novetats.


El xef del restaurant, Carles Calsina,  ha explicat que “estem molt satisfets d’aquest quart any consecutiu de renovar la distinció” i afegeix que  “ens esperona de poder continuant millorant perquè el nostre client pugui venir i gaudir del que fem i també d’ubicar Castellar en aquest mapa de la Michelin”.  Segons apunta Calsina,  “hi ha molta gent que segueix els Bib Gourmand. Hi ha gent que fa desplaçaments per poder seguir aquestes distincions”. De fet, la pròpia Guia Michelin diu dels restaurants Bib Gourmand que “aquests són els establiments preferits dels inspectors, que els busquen amb afany  des de la ferma convicció que un bon menjar no té perquè tenir un preu desorbitat”. 


Com a novetat, l’any passat, Michelin va fer un acte especial de lliurament de les distincions a part de les estrelles Michelin que va tenir lloc al març al centre de producció de la marca cervesera Mahou, a Alovera (Guadalajara). “Ens van donar la placa  Bib Gourmand i una jaqueta curta”,  explica Calsina. 

Comparteix
M'agrada
Comentaris