13/12/2019 Actualitat
Fira dels comerços per acabar de preparar el Nadal

La Fira de Nadal tindrà lloc diumenge a partir de les 10 h als carrers Sala Boadella, Hospital i Montcada. Els comerciants del carrer Major també faran activitats sota la iniciativa 'Viu el carrer Major'

Comerç Castellar organitza un any més, amb la col·laboració de l’Ajuntament de la vila, la Fira de Nadal, una proposta nadalenca que comptarà amb la participació d’establiments del petit i mitjà comerç tant del municipi com de fora, a més d’autònoms, artesans, entitats i associacions. Tots ells hi posaran paradeta als carrers Sala Boadella, Hospital o Montcada, amb la intenció d’omplir la vila d’ambient nadalenc i oferir productes i serveis per realitzar les compres desitjades d’aquesta època de l’any.


Enguany, l’activitat comercial es completarà amb diverses propostes lúdiques com el tió gegant que cagarà regals als infants de 10 a 13.30 h i de 17 a 19 h o el taller de construcció de fanalets, d’11 a 13 h, al carrer Sala Boadella. A més, hi haurà un taller de jeroglífics, de 17 a 18.30 h, dinamitzat per Jordi Esteban, autor del llibre Mots amagats. 500 enigmes per descobrir. 500 motius per somriure. Esteban també és autor dels jeroglífics del joc d’enginy i llengua Endevina-la en què la ciutadania de Castellar ha pogut participar omplint les butlletes distribuïdes a 55 botigues. Després del taller es farà el lliurament de premis d’aquesta iniciativa del Servei Local de Català i Comerç Castellar, que consisteixen en dos vals de compra per valor de 50 euros. La música també serà present a la Fira de Nadal, amb un concert de M. Davis a les 12 hores i una batucada a les 18.30 h. En aquest mateix horari s’ha previst una xocolatada per a tothom, gentilesa de la pastisseria Andreví. 

 

Viu el carrer Major

Els comerciants del carrer Major han organitzat per aquest diumenge una matinal plena de tallers i activitats per dinamitzar aquest dia al voltant dels negocis que obriran les seves portes. Sota el lema ‘Viu el carrer’, els comerciants del carrer Major han preparat un programa d’activitats entre les 9 del matí i les 14 hores.  Entre d’altres activitats,  hi haurà un taller de pastes nadalenques a càrrec del Forn Sant Jordi i la Pastisseria Villaró. També hi haurà actuacions musicals a les 11h i a les 13 hores, de la mà de l'Escola Municipal de Música Torre Balada i Acció Musical Castellar. 

A més, 16 comerços del carrer organitzaran una gimcana per buscar tions pel carrer Major. El premi serà una panera amb articles dels diferents comerços que es sortejarà el 20 de desembre. 

Comparteix
M'agrada
Comentaris