20200213 122213 (1)_1440x961
El magazín Dotze, amb Raquel Ligero i Carlos Lecegui, moderant una tertúlia amb Marina Antúnez, Òscar Cardona, Gener Martí i Francisco Espinosa
13/02/2020 Actualitat
La festa de la ràdio local

Ràdio Castellar commemora el Dia de la Ràdio per partida doble

Ràdio Castellar ha commemorat el Dia Internacional de la Ràdio, que se celebra el 13 de febrer, per partida doble. El mateix dijous, el magazín Dotze, de Ràdio Castellar, ha fet un programa especial des del Mercat dins la seva franja horària, de 12 a 14 hores. El programava ha fet un repàs per la història de l’emissora, que té els seus orígens en els anys 80, entrevistant personalitats històriques castellarenques que han deixat empremta a la ràdio. També, s'ha fet un repàs d’alguns dels programes més destacats que en l’actualitat s’emeten a l’emissora, i es va parlar de com han evolucionat les ràdios locals amb l’arribada d’Internet i de quin és el seu futur. Evidentment, també s'han donat veu als oients fidels de la 90.1. El magazín Dotze ja fa dotze anys que està en antena informant i entretenint els oients de Ràdio Castellar.


D’altra banda, l’emissora municipal va participar dimecres en un programa conjunt del magazín Connectats, que s’emet de dilluns a divendres de 16 a 19 h de la tarda,  des de l’Arxiu Nacional, ubicat a Sant Cugat del Vallès amb les ràdios municipals de Sant Cugat, Sabadell, Terrassa, Badalona i el Prat. El programa va comptar amb entrevistats de luxe, tres comunicadors de la talla de Justo Molinero, Mònica Terribas i Elisenda Roca. 

 

IMG 20200212 170207

La periodista de Cugat Mèdia, Carme Reverte, la periodista Elisenda Roca i els periodistes de Ràdio Castellar, Jordi Rius i Guillem Plans.|| G. PLANS

 

Alguns programes de Ràdio Castellar s'han sumat  a la celebració del Dia Mundial de la Ràdio com és el cas d'Ona Teb Ràdio, un projecte conjunt entre Ràdio Castellar i TEB Vallès per visibilitzar el col·lectiu de persones amb discapacitat intel·lectual i demostrar les seves capacitats. Els i les integrants han enregistrat un vídeo per explicar el seu programa.

 

 

Comparteix
M'agrada
Comentaris