femeni ue_950x634
Imatge del femení de la UE en la campanya  ‘Canviem el joc. Juntes som imparables’
24/11/2023 Actualitat
El femení de la Unió Esportiva, present a la campanya ‘Canviem el joc. Juntes som imparables'

L'equip de futbol castellarenc participa en la campanya del Consell Comarcal per reivindicar el paper de la dona en esports especialment masculinitzats

En el marc del 25N, el Dia Internacional per l'Erradicació de la Violència vers les Dones, l’equip femení sènior de futbol de la Unió Esportiva Castellar, ‘les lleones’, ha participat en la campanya de foment del respecte en l’esport femení ‘Canviem el joc. Juntes som imparables’, promoguda pel Consell Comarcal.

 

Juntament amb dones esportistes d’altres municipis com Castellbisbal (Boxa), Cerdanyola del Vallès (lluita), Matadepera (escalada i halterofília), Sabadell (ciclisme i equip de waterpolo) o Rubí (equip de bàsquet), entre d’altres, les castellarenques formen part d'una campanya que vol reivindicar el paper de la dona en esports especialment masculinitzats.  En un acte al Consell Comarcal fet aquest dijous amb presència del president del Consell Comarcal i alcalde de Castellar, Ignasi Giménez, acompanyat de la consellera d’Igualtat, Míriam Casaramona i del conseller d’Esports, Manuel Robles i d’algunes de les esportistes participants, s’han presentat les imatges que formaran part d’un calendari de l’entitat supramunicipal sobre la dona i el món esportiu per al 2024. La imatge de les castellarenques va acompanyada del següent  text "Al camp sortim a aprendre, gaudir i lluitar".

 

Comparteix
M'agrada
Comentaris