CIPO Calidoscopi CosmoCaixa_950x634
Imatge de la mostra Calidoscopi que arriba aquest divendres al mercat municipal
12/05/2022 Actualitat
Exposició de CIPO al Mercat

Del 13 al 28 de maig, el Mercat Municipal de Castellar del Vallès acollirà la mostra de calidoscopis gegants, amb la qual s’engega un nou programa de captació de fons de l’entitat

La Fundació CIPO organtiza la mostra Calidoscopi, una exposició interactiva de calidoscopis gegants, mòbils i periscopis, gratuïta i apta per a tots els públics. Del 13 al 28 de maig, es podrà visitar al Mercat Municipal de Castellar del Vallès, de dilluns a dissabte, de 8.30 a 21 hores. A l’espai, s’exposarà una selecció dels 24 mobles que conformen l’exposició original. El públic podrà mirar per un extrem dels tubs i dirigir-los cap a la llum per poder veure, en forma d’estrella, els cossos que hi ha entre les dues làmines de vidre que conformen el calidoscopi. A l’interior de l’aparell, s’utilitzen diversos materials, com l’aigua, el vidre, plomes, metalls, llavors... i és el públic qui crearà imatges sorprenents, combinacions de llum i colors inesgotables.


L’acte d’inauguració de Calidoscopi tindrà lloc aquest divendres, 13 de maig, a les 17.30 hores, i comptarà amb la presència de l’alcalde de Castellar del Vallès, Ignasi Giménez. Altres membres de l’equip de Govern de l’Ajuntament de Castellar, coorganitzador de la mostra, també hi assistiran: la regidora d’Activitat Econòmica, Anna Màrmol, i la regidora de Diversitat Funcional, Anna Margalef.  

Comparteix
M'agrada
Comentaris