amics80_617x412
Un dels reclams d’aquest any ha estat l’espectacle de làser / Heribert Gallardo
10/09/2019 Actualitat
Èxit rotund de la festa més nostàlgica

La Trobada dels Amics dels 80 i 90 va reunir 5.000 persones en el seu desè aniversari

Cristina Domene

Sí que es pot titllar d’èxit rotund que en una festa, on acudeixen 5.000 persones d’edat tan dispars, tothom s’ho passi bé i que, a més, no hi hagi cap incident i regni el bon ambient. Estem parlant de La Trobada dels Amics dels 80 i 90, celebrada a l’Espai Tolrà divendres de Festa Major, que enguany s’ha convertit en una efemèride per celebrar la seva desena edició: “Ha estat un èxit rotund, vam batre rècords. 5.000 persones van passar per la sala. Cada vegada l’afluència és més gran, la gent truca a altra gent i venen d’altres ciutats”, explica l’organitzador de la trobada, el discjòquei David Fuentes, que va ser l’encarregat de punxar la música juntament el DJ Jordi Muñoz. 

 

Un dels reclams d’aquest any ha estat l’espectacle de làser, a càrrec de José Sala, de Sala Laser Show. Durant les hores de festa, el làser va fer d’ambientació, però a més, es van preparar temes específics, pensats expressament per a la trobada: “Es va fer un show específic de Music, de Jhon Miles, i de la cançó de Joc de Trons per tancar la festa. Tot amb 5 làser molt potents. Va ser impressionat. A més, el làser llueix molt a l’Espai Tolrà perquè és un espai molt gran”.

 

 

 

La gent ballava, reia i cantava amb aquella emoció que se sent quan es reconeix una cançó rere una altra, melodies que et traslladen a una altra època de la vida, on segurament érem més despreocupats i lliures. La dolce vita, de Ryan Paris; Words, de F.R. David; Chiquilla, de Seguridad Social; Te vi correr, de Tennessee o Salta, de Tequila. Tothom podia trobar el seu hit preferit d’èpoques musicals passades.

 

A les 2 de la matinada la música es va aturar un moment per donar pas al concurs. El motorista castellarenc Carmelo Morales va ser la mà innocent que va decidir qui s’emportava l’àpat del Restaurant El Brunet; la ràdio-cd-mp3, cortesia d’Ibersound; el creuer pel Mediterrani amb el vaixell Costa Mágica, gràcies a l’agència Ambartours en col·laboració amb Costa Cruceros i el bitllet d’avió d’anada i tornada per a dues persones a Mallorca, gentilesa de Travelplan i Air Europa. Després d’escoltar l’alegria dels guanyadors, el sarau va continuar amb els clàssics de l’època dels 90: “La darrera hora, de 3 a 4, la vam dedicar a aquesta època, però durant tota la nit vam anar posant algun tema perquè la gent que volia escoltar especialment aquest estil, gaudís també”.

 

De fet, la sala va embogir amb ‘temazos’ com Smile o Flying free. I és que sembla que se li ha de donar la raó a aquella cançó de 1969: ‘Cualquier tiempo pasado nos parece mejor’. També, musicalment parlant.

Comparteix
M'agrada
Comentaris