07  Peñalver_1440x961
Lorena Peñalver amb algunes de les espelmes artesanals que ha creat. || C. DÍAZ
21/05/2024 Actualitat
Espelmes fetes amb ànima

Lorena Peñalver crea l’empresa artesanal Candles with soul 

Jordi Rius

De la seva afició a les espelmes n’ha fet una empresa que tot just va engegar abans de Nadal. “M’he mogut sempre pel món de l’estètica natural, l’aromateràpia i l’espelma era com un complement imprescindible”, explica la impulsora de la marca d’espelmes aromàtiques fetes a mà Candles with soul, Lorena Peñalver, que admet que ha anat experimentant i formant-se fins a crear un producte “que s’adiu amb la meva personalitat”.


Des de casa seva de Castellar, Peñalver fa tot el procés de creació de l’espelma a partir de la cera -100% de soja- fins a l’etiquetatge i emmagatzematge. De moment, a la seva pàgina web es poden trobar fins a 11 referències diferents amb noms tan suggerents com ‘Passeig per Sicília’, ‘Cabana a Lickey Hills’, ‘Matí de bugada’, ‘Cafè a París’ o ‘Biblioteca Antiga’. “És una espelma amb una combinació d’olors i el que busco és crear moments o trobar espais especials”, apunta Peñalver, que afegeix que el que persegueix, en definitiva, “és que es pugui viatjar fins on vingui de gust, aconseguint tota una experiència”.


Les espelmes Candles with soul es comercialitzen en pots de 370 ml i poden trobar a un preu de 15,90 euros a botigues com Sílvia Moda i Complements, llibreria Vallès de Castellar, a la botiga Estripa’m de Sabadell  i també per encàrrec. Les espelmes tenen una durada d’entre 60 i 70 hores perquè “la cera de soja crema més lentament i, a més, té beneficis per a la salut perquè fins ara no preveiem que estàvem respirant oli de mineral de petroli que és la parafina”. 


Per més endavant, hi ha prevista una línia d’espelmes més juvenils. 

Comparteix
M'agrada
Comentaris