WhatsApp Image 2021 07 22 at 13.55.10_950x634
Un ADF fent tasques de vigilància pels entorns de Castellar. || AJUNTAMENT
22/07/2021 Actualitat
Es regula l’accés al parc natural de Sant Llorenç per risc d’incendi

Castellar ha arribat al nivell 3 del Pla Alfa de vigilància d’incendis forestal la Direcció General dels Agents Rurals de la Generalitat i i Protecció Civil ha activat la prealerta del Pla #INFOCAT

Redacció

Davant l’elevat risc d’incendi forestal per les condicions meteorològiques, la Diputació de Barcelona –en el marc del Pla d’informació i vigilància contra incendis forestals– recomana a la ciutadania extremar les precaucions en el medi natural, i evitar al màxim les sortides en aquests espais. La situació meteorològica es preveu extrema, especialment a les comarques del Vallès Occidental i Oriental, l’Anoia i l’Alt Penedès, tant avui com també dissabte.


Concretament, el parc natural de Sant Llorenç del Munt i l’Obac restringirà els accessos en funció de la situació meteorològica. Castellar del Vallès és un dels municipis que despunta quant al risc d’incendi, tenint en compte que el 83% de la vila és terreny forestal. Avui, Castellar ha arribat al nivell 3 del Pla Alfa de vigilància d’incendis forestal la Direcció General dels Agents Rurals de la Generalitat i i Protecció Civil ha activat la prealerta del Pla #INFOCAT. En aquest sentit, sis voluntaris i tres vehicles de guàrdia de l'ADF de Castellar faran ruta pel terme avui i demà, en especial a les entrades del Parc Natural de Sant Llorenç, per informar les persones visitants del risc que tenim aquest dies. 

Comparteix
M'agrada
Comentaris