IMG 7736_617x412
Orquestra de l'Escola Municipal de Música Torre Balada, en un concert de fi de curs a l'Auditori. || ARXIU
20/07/2020 Actualitat
Torre Balada impulsa la seva primera orquestra sènior

És una de les noves propostes de l'Escola Municipal de Música per al curs 2020-2021. L'orquestra, que s'adreça a persones sense formació musical, estarà dirigida per la violinista Canòlich Prats 

Rocío Gómez

L’Escola Municipal de Música Torre Balada acaba el curs amb energies renovades, i posa fil a l’agulla per preparar el curs vinent amb nous projectes pedagògics que tenen per objectiu obrir el centre artístic al conjunt de la ciutadania.


Així, Torre Balada impulsarà la que serà la primera orquestra sènior de l’escola. Segons detalla Núria Tantinyà, cap d’estudis de l’Escola Municipal de Música, hi poden participar “els majors de 18 anys,  però hi tenen cabuda totes les persones, tinguin l’edat que tinguin”.  En paraules de la cap d’estudis: “tothom hi és benvingut. Només cal que vinguin amb il·lusió, ganes de tocar en grup i de gaudir plegats de la música”.


Val a dir que l’orquestra s’adreça a persones sense formació musical i sense coneixements de solfeig, però també a aquells “que en algun moment van estudiar música, i pensen que ja han fet tard per tocar en grup”. L’assaig serà de 90 minuts, un cop per setmana. “La idea és començar el curs vinent amb una orquestra de corda que liderarà una de les professores de violí de l’escola, Canòlich Prats. Més endavant afegiríem instruments de vent en funció de l’acceptació que vagi tenint”, explica Tantinyà.

 

Finalment, les inscripcions a l’orquestra sènior es podran formalitzar a partir de l’1 de setembre a l’Escola de Municipal de Música, o bé es podrà gestionar a través de correu electrònic.

Comparteix
M'agrada
Comentaris