15/09/2021 Actualitat
ERC veu manca de planificació en els protocols de seguretat durant la Festa Major

El principal grup de l'oposició considera que l'equip de govern ha estat molt rigorós amb els actes culturals i s'ha mostrat indiferent amb les atraccions de pagament de la fira

ERC ha manifesta "preocupació per les aglomeracions viscudes a la fira durant la festa Major", segons un comunicat de la formació. Els republicans sostenen que la fira va viure situacions “incompatibles amb les estrictes normes que s’han imposat als concerts i actes amb limitació d’aforament, on el sistema de reserva d’entrades telemàtiques “qui no corre vola” ha creat la curiosa estampa de moltes cadires buides i gent sense entrada mirant-s’ho de fora”.

 

El comunicat d’ERC assenyala “manca de planificació a l’hora d’executar els protocols de seguretat”  perquè, “ha estat especialment rigorós amb les entitats organitzadores de concerts o de cultura popular, com Vilabarrakes o els concerts de Suma+ al seu dia, mentre ha mostrat una laxitud i indiferència escandaloses a les atraccions de pagament de la fira”. Per aquest motiu, demanen explicacions a l’equip de govern perquè consideren que hi ha hagut “una clara negligència”.

 

 

Comparteix
M'agrada
Comentaris