parlament b40_1440x961
El Ple del Parlament en la sessió d'aquest dijous en què s'ha votat tirar endavant la Ronda Nord || Parlament
27/01/2023 Actualitat
ERC del Vallès Occidental assumeix la decisió del Govern de donar suport a la Ronda Nord

Entenen que es tracta d’una qüestió de "responsabilitat" per desencallar el pressupost de la Generalitat però volen "deixar clar que el Quart Cinturó no és el model d’ERC"

ERC del Vallès Occidental ha fet públic el seu posicionament davant la votació favorable d’aquest dijous al Parlament a la moció del PSC per fer realitat l’obra de la Ronda Nord –tram de la B-40 històricament conegut com Quart Cinturó o Ronda Vallès-. Els republicans del Vallès Occidental diuen ser “conscients de la situació” i assumeixen “la decisió del Govern, per responsabilitat i compromís amb l’interès general del país i davant la situació d’urgència social”.

 

Alhora, però, volen dir “ben clar” que el “Quart Cinturó no és el model d’ERC”. “Ho direm sempre, però els pressupostos a favor de la gent sí que són el nostre objectiu i, per això, apel·lem a la generositat i a la responsabilitat”, argumenten per subratllar el seu suport a la decisió presa pel seu grup parlamentari que intenta desencallar el pressupost amb els vots del PSC.

 

Finalment recorden que el seu model és “el desenvolupament i la mobilitat sostenible” tal i com demostren les esmenes que van fer al Pla de Mobilitat dels Vallesos, “als antípodes del que plantegen el PSC i Junts, propi del segle passat”

Comparteix
M'agrada
Comentaris