95aa7a84 0d10 48d5 adc1 f9b848aca9f3_1440x961
La presentació del llibre va tenir lloc dimarts als Jardins del Palau Tolrà. || CEDIDA
23/09/2020 Actualitat
ERC presenta el darrer llibre de Junqueras i Rovira

La presentació, que es va fer als Jardins del Palau Tolrà, va comptar amb la participació de la presidenta de la secció local, Sílvia Nicolàs, la secretària local de la dona, Olga Torrents, i el diputat vallesà d'ERC, Marc Sanglas

Redacció

La secció local d’ERC va presentar  dimarts als Jardins del Palau Tolrà el llibre Tornarem a vèncer (i com ho farem), escrit a quatre mans pel president d’ERC Oriol Junqueras - ara a la presó- i Marta Rovira - la secretària general, ara a l’exili-. Es tracta d’un llibre escrit a través d’intermediaris que exposa els objectius i els procediments que des d’Esquerra Republicana s’estan plantejant per aconseguir la independència de Catalunya.
La presentació va anar a càrrec de Sílvia Nicolas, presidenta de la secció local, Olga Torrents, secretària local de la dona i Marc Sanglas, el diputat vallesà al Parlament.
Sanglas va parlar de la necessitat que l’independentisme es faci encara més fort a les zones metropolitanes “on la idea de República catalana ha generat més rebuig entre els nostres veïns, fa uns anys eren feus del PSC on la idea d’independència era residual, ara l’independentisme ha arrelat i hi està creixent. Cal seguir treballant”. El llibre fa una crida a construir consensos per a l’amnistia, aconseguir per la via política el referèndum pactat per l’autodeterminació i majories inapel·lables. S’hi planteja un sistema d’anàlisi DAFO clàssic, i se’n fa la lectura que per obtenir resultats diferents, cal fer coses diferents. L’acte es va celebrar amb la col·laboració de la Llibreria Vallès. El llibre es pot trobar a totes les llibreries de Castellar, al preu de 10’90 €.   

Comparteix
M'agrada
Comentaris