Membres de l’executiva d’ERC Castellar, a la roda de premsa d'aquest dimarts
Membres de l’executiva d’ERC Castellar, a la roda de premsa d'aquest dimarts
06/11/2018 Actualitat
ERC prepara un llibre de missatges de suport per als presos polítics

La formació fa una crida a la ciutadania perquè hi participi amb missatges i fotografies per a l’àlbum que es farà arribar als polítics catalans

R.Gómez

ERC Castellar prepara un llibre de missatges de suport per als presos polítics. Així ho ha anunciat la formació en una roda de premsa la tarda de dimarts. “El que intentem fer és un libre per als presos polítics en el qual cadascú pugui expressar sentiments, sensacions que té en relació a aquest tema”, explica el regidor d’ERC Josep Maria Calaf. “Qui vulgui, podrà posar-hi una fotografia, algun tipus de frase, algun pensament o idea que vulgui fer-la pública. Amb aquesta informació, amb tota la documentació, elaborarem llibres que farem arribar als presos polítics”, detalla Calaf.  En paraules del regidor: “serà una manera de reconfortar-los, de mostrar-los que pensem en ells, que el seu sacrifici no és en va i que la lluita continua”.

 

A banda de la participació ciutadana, des d’ERC apunten que és previst la col·laboració de diversos artistes locals que aportaran il·lustracions al projecte, “per fer-lo més atractiu i llegible”. Així, s’elaboraran nou còpies del llibre “que es faran arribar als nou presos polítics”, apunta Ferran Rebollo, regidor d’ERC.


La crida per recopilar el material romandrà oberta durant dues setmanes. Concretament, el grup impulsor de la iniciativa instal·larà un photocall davant de la seu d’ERC (al carrer Sala Boadella, 1) dimarts i dijous, de 17h a 19h, i dissabte de 11h a 13h, en què els vilatans podran fer-se una fotografia o redactar les seves paraules de suport. D’altra banda, els ciutadans que hi vulguin participar, també podran portar les seves imatges i paraules, elaborades prèviament, que es recolliran durant aquest horari al local d'ERC.  A través d’Instagram amb l’etiqueta #paginesperlallibertat també es recopilaran les fotografies i missatges.

 

ÚLTIMA ACTUALITZACIÓ 07/11/2018 - 19:05

Comparteix
M'agrada
Comentaris