dades covid octubre 20_950x634
Evolució de la tendència del risc de rebrot a Castellar del Vallès on s'aprecia que els positius tornen a créixer sensiblement || Generalitat de Catalunya
19/10/2020 Actualitat
Empitjora la situació de contagis a Castellar

La vila arriba als 50 casos positius diagnosticats amb proves PCR en els últims set dies

L’escenari d’empitjorament del nombre de contagis que les autoritats sanitàries ja alertaven la setmana passada i que van portar a prendre mesures restrictives radicals com el tancament de bars i restaurants ja és una realitat. També a Castellar. Amb 50 casos diagnosticats amb PCR els últims 7 dies -80 els últims 14 dies- la vila s’ha situat amb una incidència acumulada de diagnosticats els últims 14 dies per cada 100.000 habitants de 305, molt similar a la taxa de la comarca. Això significa que en aquests moments la taxa de reproducció de l’epidèmia ponderada setmanalment és d’ 1.35 i es considera que l’epidèmia creix si aquesta taxa és superior a 1. S'ha de dir també que, en aquests moments, no hi ha cap persona de Castellar ingressada a l’hospital per aquesta causa.

 

Ja a finals de setembre es va començar a apreciar que el número de contagis setmanals confirmats s’instal·lava al voltant dels 30 casos i aquesta setmana la situació ha empitjorat fins als 50 casos en plena segona onada de la pandèmia.

 

Comparteix
M'agrada
Comentaris