Sense títol_617x412
El propietari del bar El Racó del Mercat, Joaquín Torres, reparant les instal·lacions de l'establiment
09/10/2019 Actualitat
El Mercat Municipal va recuperant la normalitat

El bar El Racó del Mercat confia reobrir entre dilluns i dimarts

Jordi Rius

Dues setmanes després de l’incendi que va afectar el Mercat Municipal, l’equipament va recuperant de mica en mica la normalitat. La presidenta dels paradistes, Àngels Ramírez, ha elogiat  el paper de totes les parades. “A través d’una reunió de protocol on van acordar el que havíem de fer,  vam posar-hi fil a l’agulla”, assegura Ramírez.  Tots els paradistes van haver de llençar el gènere, “només vam poder guardar les llaunes”, assegura Imma Rodrigo, propietària de la parada de fruites Vila Borrull. El mateix apunta el carnisser Josep Casé, que reconeix que tot el producte que teníen a la parada sense envasar es va haver de llençar. Casé  admet que “vam tenir la gran sort d’una bona coordinació amb l’Ajuntament, els paradistes i el Mercadona. Vam fer una bona pinya, vam fer un 10 i tothom va posar-hi els cinc sentits per tornar a obrir de seguida”.

 


Una vegada obert de nou el Mercat Municipal, l’afluència al dissabte posterior a l’incendi del dia 27 no va ser “com un dia normal”, assegura Ramírez, que afegeix que els primers dies “hi havia una certa incertesa de la gent” però que l’afluència de clients “s’ha anat recuperant i la gent s’hi ha abocat”.

EL BAR DEL MERCAT
Un dels grans afectats de l’incendi del mercat és, a part del quiosc i dla floristeria, el bar El Racó del Mercat. El seu propietari, Joaquín Torres, reconeix que “de mica en mica es va veient la llum, tot i que encara queda molta feina per endavant”.  Torres admet que, passat l’incendi, es pensava que “només es tractava de sanejar i netejar el local i després te n’adones que estan totes les instal·lacions cremades i part de la maquinària amb components electrònics també cremats com a conseqüència de la gran temperatura que hi va haver” . La cuina es va poder salvar de les flames i només s’ha hagut de netejar i pintar. El que està més afectada és la part de les instal·lacions del vestíbul del mercat, que també afecta al bar, i la metixa barra de l’establiment. 
Torres reconeix que dia que passa, és un gunay menys per al seu negoci. “Dia tancat, dia perdut” , es queixa Torres que reconeix que “ara toca arremangar-se”. Torres  confia obrir el negoci entre dilluns i dimarts de la setmana que ve encara que després caldrà tornar a tancar-lo perquè s’ha de pintar tot el paviment.  

Comparteix
M'agrada
Comentaris