El cor finès Kameleonttikuoro visita Castellar aquest cap de setmana
El cor finès Kameleonttikuoro visita Castellar aquest cap de setmana Cedida
15/03/2019 Actualitat
El Cor Sant Esteve rep la visita del cor nòrdic Kameleonttikuoro

La coral finesa i el Cor Sant Esteve oferiran un concert diumenge 17 a l’Auditori Municipal Miquel Pont

Marina Antúnez

Aquest dissabte, el cor finès Kameleonttikuoro, de l’escola de música d’Espoo, arriba a Castellar per fer una estada fins al 19 de març. Després d’haver fet una estada a Espoo  de quatre dies, a prop de Hèlsinki, el Cor Sant Esteve ara rep aquesta coral de Finlàndia. 


Amb ells compartiran assaigs, repertori nou d’ambdós països i diverses activitats lúdiques i culturals, entre elles, una visita a Montserrat. El Kameleonttikuoro està dirigit per la Veera Voima, una prestigiosa cantant, folklorista i directora amb una àmplia discografia de música d’arrel nòrdica.


Diumenge, 17 de març, a les 12 hores, s’ha previst un concert conjunt en què participaran els tres grups del cor infantil Sant Esteve (menuts, mitjans i grans) i els 22 cantaires del Kameleonttikuoro. “És una bona oportunitat de conèixer com treballen els cors finesos, molt coneguts arreu del món per la qualitat de les seves veus”, explica Jaume Sala, director del Cor Sant Esteve. L’entrada és lliure. 


El cor castellarenc ja havia estat a Finlàndia fa 6 anys, on va cantar a l’Auditori del Centre de Natura Haltia i a l’Auditori del Centre Cultural d’Espoo, a Tapiola, just al cor de la cultura i la música finesa.  

Comparteix
M'agrada
Comentaris