mossos _950x634
26/06/2020 Actualitat
El dispositiu dels Mossos es tanca amb 25 detencions i 15 plantacions de marihuana desmantellades

S'han dut a terme 42 entrades simultànies a locals i domicilis d'arreu del territori, dues de les quals han tingut lloc a Castellar. L'epicentre de la xarxa criminal de tràfic de drogues i blanqueig de capitals es troba a Sabadell i Terrassa

Redacció

L'operació policial de la Divisió d'Investigació Criminal (DIC) dels Mossos d'Esquadra d'aquest divendres contra el tràfic de drogues i el blanqueig de capitals s'ha tancat amb 42 entrades simultànies, 25 detencions,15 plantacions de marihuana desmantellades, 150.000 euros intervinguts i 20 connexions il•legals d'electricitat detectades, fins al moment. Més de 200 agents dels Mossos han participat en el dispositiu, que ha comptat també amb una seixantena de tècnics d'Endesa per fer les comprovacions de la xarxa elèctrica. El desplegament policial arriba després d'un any d'investigació per part de la DIC i de l'Àrea Central de Blanqueig de Capitals.


Segons ha pogut saber L'ACTUAL, dos dels escorcolls han tingut lloc a primera hora aquest matí a Castellar del Vallès. Concretament, una entrada s'ha produït a Can Font i una segona a prop del monument a la Dona Acollidora, on s'ha pogut veure un ampli desplegament de vehicles i agents dels Mossos.


Els Mossos han confirmat que el centre neuràlgic de la xarxa criminal es troba a les dues capitals de comarca, Sabadell i Terrassa, ciutats en què han tingut lloc 14 i 12 entrades, respectivament. També al Vallès Occidental, a Rubí, s'han dut a terme 5 escorcolls. L'organitza treballava a altres municipis com Berga, el Vendrell o Manresa, ciutats en què també s'han produït entrades de la policia catalana. A hores d'ara, els Mossos no han fet públic si s'ha produït alguna detenció a Castellar, ni el resultat dels escorcolls.

Comparteix
M'agrada
Comentaris