07 casals_1440x961
Participants del casal Canglomerat Escola d’Escalada als jocs d’aigua. || C.DOMENE
21/06/2024 Actualitat
Demà obriran els Jocs d’Aigua

La piscina exterior del SIGE i la de la Penya Arlequinada obriran dimarts i la del Racó dilluns

L’espai de jocs d’aigua interactius de la plaça de Catalunya s’obrirà a partir d’aquest dissabte 22 de juny, com a refugi climàtic per a la població davant la previsió d’altes temperatures per a aquest estiu. La instal·lació, que compta amb un sistema de recirculació de l’aigua, obrirà de dilluns a divendres, de 10 a 13.30 h i de 16 a 19.30 h, i els dissabtes i diumenges, d’11 a 14 h i de 17 a 19.30 h).
Cal recordar que des de finals de juny i durant tot el juliol, els usuaris de les activitats d’estiu que formen part del projecte “Estiu enriquit” tindran prioritat d’accés entre les 10.00 i les 13.00 h.
L’accés es farà per la zona de la terrassa del bar i l’aforament de l’espai d’aigua estarà limitat a 200 persones. L’Ajuntament demana a tots els usuaris que es faci un ús cívic de la instal·lació: entre d’altres, es recorda que no és permès fer pícnic a dins de la instal·lació d’aigua o la recomanació de no anar seminu (només amb banyador) a l’exterior dels jocs. 
Els jocs d’aigua de la plaça de Catalunya compten amb una quarantena d’elements recreatius, distribuïts en dues àrees diferenciades: una de familiar, amb jocs adreçats a persones de totes les edats, i una altra d’infantil, adreçada als més menuts.
En aquests darrers dies la instal·lació ha estat objecte d’uns treballs de millora d’impermeabilització del paviment, amb l’objectiu d’evitar fuites d’aigua.


PISCINES D'ESTIU
La piscina exterior del  complex esportiu SIGE Sport Puigverd  obrirà el 25 de juny, després de Sant Joan, dos dies després que tanqui la interior per obres a la coberta.  La piscina estarà oberta fins a l’1 de setembre. Estarà oberta de dilluns a diumenge, de 10 a 19 h. El preu de les entrades puntuals a piscina exterior (persones empadronades a Castellar):
Infantil de 0 a 2 anys: gratuït, a partir de 3 anys: 2,48 euros (persones empadronades a Castellar del Vallès). Els preus de les entrades puntuals a piscina exterior (per a persones no empadronades a Castellar) és gratuït per a persones de 0 a 1 anys, 4,40 euros d’1 a 3 anys  i de 5 euros a partir dels 4 anys.


La piscina de la Penya Arlequinada obrirà el dia 25 de juny fins a l’11 de setembr. Estarà oberta de 9 a 20 h  de dilluns a dissabte i diumenges  de  9 a 19 h. 
Els infants de 0 fins a 3 anys  tenen accés gratuït i aprtir de 4 anys el preu és de 5 euros (per persones empadronades a Castellar) i 10 euros (per a persones no empadronades a Castellar). L’accés gratuït per als socis de l’entitat.


La piscina del Racó Esports, que està ubicada al carrer de Brutau a  Sant Feliu del Racó,  obrirà per Sant Joan fins a principis de setembre. Horari: de dilluns a diumenge, de 10.30 a 19.45 h. Els preus per entrades puntuals a piscina exterior són aquests: Infantil de 0 a 2 anys: gratuït; de 3 a 11 anys: 5 euros i a partir de 12 anys: 9 euros. L'abonament per cinc entrades és gratuït per o a 2 anys, de 20 euros per a la franja de 3 a 11 anys i a partir de 12 anys, 35 euros. El de 10 entrades és gratuït per a infants de 0 a 2 anys, 30 euros per als infants de 3 a 11 anys i a partir de 12 anys, 45 euros.

Comparteix
M'agrada
Comentaris