16/09/2020 Actualitat
La CUP exigeix que “la ‘NO’ Festa Major no es torni a repetir mai més”

Els cupaires lamenten "la falta de ganes i voluntat del consistori per intentar organitzar unes festes populars segures"

Redacció

La CUP, tot i entendre que la pandèmia del coronavirus ha fet trastocar totes les festes populars de Catalunya, creu que  “mentre alguns municipis del voltant van ser capaços de trobar alternatives com ara Sentmenat o la mateixa ciutat de Barcelona, altres ajuntaments com el de Castellar van preferir rentar-se les mans i estalviar-se feina optant per anul·lar la Festa Major 2020”, destaca en una nota de premsa. Els cupaires entenen que “era inviable celebrar una Festa Major amb normalitat. Repensar-la i adaptar-la al context actual requeria molta feina i potser algun que altre maldecap” i  acusant l’Ajuntament d’haver anat, “per la via fàcil”. “Al principi, ho va fer posant entrebancs a les entitats que estaven disposades a adaptar-se.  I, finalment, ho va culminar anunciant la cancel·lació de la Festa Major”.  


CUP Castellar lamenta “la falta de ganes i voluntat del consistori per intentar organitzar unes festes populars segures” i això debilita “les entitats del poble i les associacions culturals”

Comparteix
M'agrada
Comentaris