El col·lectiu Cuina Vallès, entre els quals hi ha el castellarenc Restaurant Garbi, dedica les seves jornades gastronòmiques a aquest producte de temporada
Els nou restaurants de Cuina Vallès celebren les jornades gastronòmiques del bolet. Entre el col·lectiu de restaurants, hi ha el castellarenc Garbí, que comanda el xef Carles Calsina. Tot i que fins ara no se’n trobaven gaires exemplars i els que es trobaven eren a uns preus prohibitius, les darreres pluges d’octubre ha afavorit l’aparició d’aquests bolets tan exquisits al paladar.
Els establiments de Cuina Vallès es caracteritzen per la seva singularitat i sempre ofereixen jornades gastronòmiques dedicades a productes de temporada per elaborar plats de creació com les figues, les mongetes del ganxet, la tonyina vermella, el tomàquet de pagès, la carxofa o el pèsol.
A més del restaurant Garbí, Cuina Vallès està format per vuit establiments més: El Cel de les Oques i La Taverna Guilà de Terrassa, Can Feu de Sabadell, Tast & Gust de Cerdanyola del Vallès, Can Piqué de Montcada, Lossum de Sant Quirze del Vallès i Can Vinyers i Les Pedritxes de Matadepera. Aquest darrer restaurant, que compta amb el xef Kiko Parcerisas a les cuines, s’acaba d’incorporar al col·lectiu de cuiners de Cuina Vallès.