IMG 20201023 151153_1440x961
L'oficina de Caixabank del carrer Major. || J. RIUS
23/10/2020 Actualitat
La Covid-19 provoca incidències a les dues oficines de Caixabank de Castellar

L'oficina del carrer Major ja ha tornat a la normalitat mentre que l'oficina del carrer Sala Boadella està tancada mentre s'està desinfectant

Redacció

La Covid-19 ha produït incidències en el servei d’atenció a clients a les dues oficines de CaixaBank a Castellar del Vallès. Des de dimecres, l'equip de l’oficina del carrer Major està ja novament atenent presencialment i donant el servei habitual.  A l’oficina de Sala Boadella s’estan duent a terme els protocols seguint les indicacions que marquen les autoritats, procedint a les feines de desinfecció dels equipaments per donar servei novament, el més aviat possible.

 

En tot moment, asseguren des de l'empresa que "des de CaixaBank s´ha treballat per donar servei presencialment als clients de Castellar del Vallès mantenint una de les dues oficines operatives".

 

D'altra banda, recorden des de Caixabank que els clients tenen a la seva disposicióCaixaBankNow, el servei de banca digital des del que poden realitzar tot tipus d´operació online, poden contactar amb el seu gestor personal per telèfon o bé, poden utilitzar en el cas de les dues oficines, els caixers automàtics que els permet retirar efectiu i fer quasi la totalitat de les operatives d’una oficina.

 

Comparteix
M'agrada
Comentaris