El termini d’admissió de les ratafies començarà el dilluns 27 d'octubre i finalitzarà el divendres 7 de novembre a les 20 h
L’Associació L’Estevet, amb la col·laboració del Centre Excursionista de Castellar, convoca la setena edició del Concurs de Ratafia Casolana. El termini d’admissió de les ratafies començarà el dilluns 27 d'octubre i finalitzarà el divendres 7 de novembre a les 20 h. Cada concursant podrà presentar una única ratafia casolana. La quantitat ha de ser d’un petricó, més o menys 1/4 de litre, i s’ha de presentar en un envàs de vidre identificat correctament i amb tap de suro.
Les ratafies s’han de presentar al Centre Excursionista de Castellar del Vallès i als establiments col·laboradors (El Celleret de Castellar, Begudes Parera i Cal Calissó). En l’elaboració cal incloure nou verda com a ingredient indispensable i base d’aiguardent (també s’accepten cremes anisades). Hi haurà dos guanyadors: el primer rebrà l’Estevet d’Or i un lot de productes de comerços locals i col·laboradors, i el segon, l’Estevet de Plata i un lot de productes. Les bases es poden consultar a cecastellar.cat.