IMG 20191007 112154_617x412
L'alcalde de Castellar, Ignasi Giménez, amb el president d'ASEMCA, Jordi Batet Cedida
09/10/2019 Actualitat
Conveni entre Ajuntament i ASEMCA per promoure el teixit empresarial

L'acord vol potenciar, impulsar, fomentar i difondre les accions encaminades a desenvolupar activitats que tinguin relació amb la millora de la competitivitat industrial, la innovació i l’economia circular, la responsabilitat social i la millora de l’ocupació

Redacció

L’Ajuntament  i l’Associació d’Empresaris de Castellar (ASEMCA) van signar dilluns un acord de col·laboració amb el doble objectiu de dur a terme iniciatives de consolidació i de promoció empresarial i de fomentar l’ocupació a Castellar del Vallès.


El conveni recull diversos acords, entre els quals destaca el compromís, per part d’ambdues parts, de potenciar, impulsar, fomentar i difondre les accions encaminades a desenvolupar activitats que tinguin relació amb la millora de la competitivitat industrial, la innovació i l’economia circular, la responsabilitat social i la millora de l’ocupació, la conciliació de la vida familiar i laboral, el foment de la igualtat d’oportunitats o la modernització i millora dels polígons.


D’altra banda, s’acorda la creació d’una comissió de seguiment dels pactes detallats al conveni, formada per representants de cadascuna de les dues parts, que, entre d’altres funcions, elaborarà un pla de treball anual, planificarà i programarà les diferents activitats, i coordinarà, avaluarà i controlarà les accions previstes.


A més, entre d’altres aspectes, el conveni preveu que l’Ajuntament destini un ajut econòmic a ASEMCA que es destinarà a dotar l’associació de la infraestructura necessària per dur a terme les actuacions previstes. Alhora, contempla la cessió a l’entitat d’un local per a la seva seu social al Centre de Serveis del Pla de la Bruguera.


La signatura del conveni per part de l’alcalde, Ignasi Giménez, la regidora de Desenvolupament Econòmic, Anna Marmol, i el president d’ASEMCA, Jordi Batet, es va dur a terme en el marc d’una trobada que va tenir lloc al Palau Tolrà i que també va comptar amb l’assistència del tècnic de l’àrea d’empresa de l’Ajuntament i de diversos membres de la junta d’ASEMCA.


La reunió entre l’associació d’empresaris i el consistori també va servir per posar en comú diverses peticions dels empresaris, com ara la cerca d’una solució al dèficit d’infraestructures de comunicació. En relació al condicionament dels polígons industrials, l’Ajuntament s’ha compromès a una inversió anual de 135.000 euros. Entre d’altres aspectes està prevista la col·locació de càmeres de seguretat als polígons.

Comparteix
M'agrada
Comentaris