06   teatre escola_1440x961
Un fragment de la representació de 'Ja n'hi ha prou'. || C. LECEGUI
28/09/2022 Actualitat
Conscienciar els joves sobre la violència

La companyia Teatracció escenifica davant d'alumnat de 2n d'ESO de la vila una obra que pretén treballar la prevenció en l'àmbit escolar

Redacció

L'Auditori Miquel Pont va acollir joves de 2n d'ESO del municipi que van venir a veure l'obra de teatre “Ja n'hi ha prou!” a càrrec de la companyia Teatracció, especialitzatzada principalment en la creació i representació d’obres de teatre forum d’intervenció social. L’activitat constava de dues parts diferents: una obra de teatre amb una duració aproximada de 50 minuts i una segona part on s’experimentarà sobre una escena conflictiva que permetrà interactuar amb el públic i que obrirà un debat posterior, de manera que els joves parlin dels conflictes i tensions que apareixen en les diferents situacions proposades.

L’objectiu principal de la iniciativa és que sigui una eina socioeducativa amb la qual els joves s’hi puguin identificar perquè s’interroguin i puguin parlar sobre la violència a partir de les situacions representades. Amb aquest projecte es pretén complementar i estimular les accions i els programes existents a Catalunya que treballen la prevenció de la violència en l’àmbit escolar.

A través d’aquest taller, s’incentiva el debat posterior convidant el públic a reflexionar sobre les diferents situacions que es plantegen a partir de l’obra.

Comparteix
M'agrada
Comentaris