10/10/2019 Actualitat
Concurs de ratafia casolana L’Estevet

Cal Gorina, el Centre Excursionista de Castellar i la Pedra Fina organitzen la segona edició d'aquesta proposta

Redacció

Cal Gorina, el Centre Excursionista de Castellar i la Pedra Fina han organitzat la segona edició del concurs de ratafia casolana L’Estevet. El 8 de novembre a les 21 hores, se celebrarà al local del Centre Excursionista de Castellar, al c/ Colom s/n, el lliurament de premis.


El concurs, adreçat a particulars que hagin elaborat la seva ratafia amb herbes del rodal castellarenc, comptarà amb dos premis L’Estevet d’Or, i L’Estevet de Plata. Paral·lelament l’organització agrairà la participació a tots els concursants amb un obsequi que s’haurà de recollir en el moment del veredicte. La ratafia per al concurs es podrà dipositar als establiments col·laboradors: El Calissó del Roca, El Celleret de Castellar, o al mateix Centre Excursionista fins a les dues del migdia del 8 de novembre. Cal deixar un petricó –aproximadament un quart de litre– dins d’una ampolla. El participant rebrà un resguard que l’acreditarà com a productor de la ratafia. El veredicte del jurat es farà públic el mateix dia del concurs.


Podran participar en el concurs tots els elaboradors de ratafia catalana casolana que ho desitgin, encara que han de complir un seguit de requisits: cada concursant podrà presentar una única ratafia casolana que s’ha de presentar en un envàs de vidre amb tap de suro. Cada ampolla de ratafia presentada s’haurà d’acompanyar amb un sobre tancat que contingui el nom i cognoms, l’adreça, el telèfon i el correu electrònic del concursant. La ratafia ha d’incloure nou verda com a ingredient indispensable  i  estar elaborada amb base d’aiguardent (també s’accepten cremes anisades)

Comparteix
M'agrada
Comentaris