Els guanyadors. D'esquerra a dreta: Institut Les Salines (3r lloc), Institut d'Horticultura i Jardineria (1r) i Institut Castellar (2n)_617x412
Els guanyadors. D'esquerra a dreta: Institut Les Salines (3r lloc), Institut d'Horticultura i Jardineria (1r) i Institut Castellar (2n) - Q. Pascual
22/02/2018 Actualitat
Competició entre escoles per fer el millor jardí modular
El Fòrum va acollir el Campionat de Formació Professional Catskills en jardineria i paisatgisme. L'equip castellarenc va quedar en segona posició
C. D.
En el marc del Fòrum Professional de Jardineria es va dur a terme la setena edició del Campionat de Formació Professional Catskills. 16 alumnes de vuit centres educatius catalans amb cicles de jardineria, entre els quals l'Institut Castellar, van participar en aquesta competició de l'especialitat de jardineria i paisatgisme. Durant tot dimarts i el matí de dimecres, els concursants havien de construir un jardí petit modular amb l'ús de diversos materials.

L'equip guanyador va ser l'Institut d'Horticulutura i Jardineria de Reus. L'equip de Castellar, format per Òscar Tirados i Marc Ramiro, va aconseguir el segon lloc. L'evolució del centre castellarenc és molt positiva perquè fa dos anys, la primera vegada que hi participaven, van quedar en tercer lloc i enguany han aconseguit la segona plaça. El premi per l'equip castellarenc és material per a l'escola.