30/09/2020 Actualitat
La Comissió 1 Octubre programa actes per al tercer aniversari del referèndum

Dijous, es convida la ciutadania a vestir balcons amb senyeres, estelades i fotografies, a les 18 h la plaça del Mirador s'omplirà de sabates i després de la concentració pels presos, actuaran Els collons del Pare Rababa

Redacció

La Comissió 1 Octubre de Castellar ha programat diferents actes per a dijous que ve, 1 d’octubre. Com cada any “volem recordar que aquesta és una celebració transversal, adreçada a tota la ciutadania de Castellar”, explica la Comissió 1 Octubre en una nota de premsa.
És una celebració per no oblidar que “gràcies a l’esforç de tots i contra tot pronòstic, vam aconseguir organitzar un referèndum sobre la independència de Catalunya”. Tot i la violència policial, a tot el país més de 2.2 milions de persones van dipositar el seu vot. A Castellar les urnes van recollir 9.148 vots. 
Els actes organitzats tindran dos escenaris principals. D’una banda, dijous, 1 d’octubre, la Comissió 1 Octubre anima a vestir els balcons amb senyeres, estelades, fotografies i símbols de democràcia. També es demana penjar fotografies a Instagram amb l’etiqueta #1ocastellar.
D’altra banda, la plaça del Mirador s’omplirà a partir de les 18 h de sabates en forma de manifestació, representant les persones que van defensar les escoles i les urnes ara farà 3 anys. A les 19:30 hi haurà, com cada dijous, la concentració pels presos, i tot seguit l’actuació musical d’Els Collons del Pare Rababa.
Als actes se seguiran les  mesures de seguretat, com la distància i les mascaretes que marca el protocol per la Covid-19.

Comparteix
M'agrada
Comentaris