Una activitat de Moments en família
Una activitat de Moments en família
09/10/2019 Actualitat
Comença l’activitat de ‘Moments en família’

Com en els cursos anteriors, aquest servei ofereix dues propostes d’atenció en funció de les edats dels infants: Moments de descoberta i moments d'expressió

L’Ajuntament de Castellar i l’empresa concessionària del servei de les escoles bressol municipals, Suara Cooperativa SCCL, han iniciat aquest mes d’octubre les activitats del curs 2019-2020 de l’espai familiar  “Moments en família”. Com en els cursos anteriors, aquest servei ofereix dues propostes d’atenció en funció de les edats dels infants.

D’una banda, “Moments de descoberta”, un espai adreçat a famílies amb infants de 0 a 12 mesos que té per objectiu compartir dubtes i inquietuds sobre la criança i descobrir noves possibilitats de comunicació amb els nadons a través de l’estimulació sensorial. D’altra banda, les famílies amb fills i filles de 12 a 36 mesos poden assistir a l’espai “Moments d’expressió”, en què es comparteixen jocs, música, moments de diàleg i expressió corporal. Totes dues propostes es portaran a terme cada dimarts, de 10 a 12 hores, fins al juny de 2020.  Les famílies interessades a prendre-hi part poden adreçar-se qualsevol dimarts a l’Escola Bressol Municipal Colobrers, que és on està ubicat l’espai familiar. 

Comparteix
M'agrada
Comentaris