musi1_1440x961
El grup Galàctica de l’Escola Municipal de Música Torre Balada durant la seva actuació || J. Clapés
21/06/2024 Actualitat
Comença la celebració del Dia Mundial de la Música

La celebració, que ha començat avui, s'allargarà fins demà, dissabte 22 de juny. 

Jaume Clapés Solé

Els Jardins del Palau Tolrà han acollit, avui divendres, el primer dia dedicat a la celebració del Dia Mundial de la Música “que també es coneix com a Festa de la Música i això és el que volem a Castellar, reunir a diferents entitats i escoles de música del municipi per participar tots junts de la música i celebrar-ho, tant els que seran dalt de l’escenari com els que esperem que ens acompanyeu al públic al llarg d’aquets dos dies”, ha dit Anna Parera, tècnica de cultura, en presentar l’acte.

 

L’esdeveniment, que encara la quarta edició, ha reunit diverses actuacions musicals organitzades per entitats locals amb el suport, en l’organització, de l'Ajuntament.

 

castellar swing band

La Castellar Swing Band durant la seva actuació || J. Clapés

 

A partir de les 18 h, més d’una seixantena de persones, han gaudit d'una vetllada musical plena de ritme i diversitat d’estils. La Castellar Swing Band ha sigut l’encarregada d’obrir la jornada amb un repertori vibrant que ha marcat el to festiu de la celebració.

 

Seguidament, els més joves, el Combo Petits de l’Escola Municipal de Música Torre Balada (EMMTB), ha demostrat el seu aprenentatge amb el saxo, la guitarra elèctrica i la bateria i, en acabar, ha sigut el torn del grup Galàctica, també de l’EMMTB.

 

Combo Petits

El Combo Petits de l’Escola Municipal de Música Torre Balada || J. Clapés

 

La jornada ha seguit amb Di-versions, el Cor de Gospel Castellar i la seva característica desimboltura. Després, la Coral Pas a Pas ha aportat el seu estil emocional i alegre, mentre que Els Cefalòpodes, el projecte Acció Musical-Artcàdia, han tancat la vetllada.

 

La primera jornada del Dia Mundial de la Música ha sigut una oportunitat perquè els assistents gaudissin d'una àmplia gamma d'estils musicals en un ambient agradable als Jardins del Palau Tolrà. Demà dissabte, als mateixos jardins, continua la festa en dues franges: d’11.30 a 13 h i de 18 a 21 h.

Comparteix
M'agrada
Comentaris