12 campus itaca 20 1440x961_950x634
Alguns dels 165 joves que han participat en el primer torn del Campus Ítaca || Cedida
09/07/2024 Actualitat
Cloenda del Campus Ítaca

Deu alumnes dels dos instituts de Castellar hi han participat

El passat dijous, 4 de juliol es van celebrar els actes de cloenda de la 21a edició del programa socioeducatiu Campus Ítaca. 165 joves de municipis pròxims a la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) i participants del Campus Ítaca d’enguany hi van participar com a tancament dels sis dies que han passat a la UAB per conèixer què s’estudia i investiga a la universitat d’una manera pràctica i engrescadora. Deu joves de Castellar, cinc de l’Institut Castellar i cinc del Puig de la Creu, han pres part al programa. Als actes hi va assistir la regidora d’Educació, Anna Riera.


Al llarg dels actes, els joves van tenir l’oportunitat de presentar els projectes en què han estat treballant aquests dies, vinculats a diferents àmbits de coneixement o disciplines de la UAB i que han realitzat amb el suport de diferents professors de la universitat. A tall d’exemple, ‘L’aventura d’emprendre’ i ‘Com es fa un programa de TV?’ són dos dels projectes que han dut a terme els estudiants. El primer, destinat a potenciar les competències d’emprenedoria i, el segon, que els permet explorar el procés complet de producció televisiva. Després de cada presentació, va ser el torn de l’entrega dels diplomes de participació en el Campus Ítaca. 


El Campus ha estat possible gràcies l’ajut de Santander Universidades i aquest primer torn amb el suport també d’una dotzena d’ajuntaments, entre ells el de Castellar del Vallès, que hi participa des del 2005.
El proper dilluns, 165 joves més iniciaran el segon torn d’aquesta edició del Campus. 

Comparteix
M'agrada
Comentaris