1695411107494_950x634
Un moment de la celebració dels 60 anys de CELO amb el pastís del 60è aniversari
23/09/2023 Actualitat
CELO celebra 60 anys com a líder del sector

L’empresa, que va fer divendres una gran festa de celebració a l'Espai Tolrà,  és un referent en la indústria de fixació i subjecció

Redacció

L’empresa castellarenca CELO, fabricant líder en solucions de cargols, fixació i perfils va celebrar divendres de la setmana passada el seu 60è aniversari a les seves instal·lacions del Pla de la Bruguera, que va culminar amb una festa a l’Espai Tolrà a la qual van assistir tots els treballadors i familiars. En el decurs de la festa, es va projectar un vídeo de l’evolució de l’empresa abans de bufar les espelmes del pastís del 60è aniversari entre tots els seus empleats.

 

IMG 20230922 WA0009

El copropietari de CELO, Ramon Ceravalls, -el tercer per l'esquerra- amb els regidors Rubén Peñalver i Joan Creus i responsables de l'empresa

 

CELO és una empresa amb història i gran arrelament al Vallès Occidental, que dona feina a més de 200 persones a tot l’Estat i a més de 300 a nivell internacional. Coneguda anteriorment també amb els noms d’Apolo i MEA, el 2019 va decidir unir les seves tres marques en una de sola (CELO) en un procés de rebranding sense precedents a la companyia, sense perdre les seves arrels com a empresa familiar catalana. “Estem a molts països, perquè en certa manera t’obliga el negoci per mantenir-te competitiu, però al final som 480 persones”, explica el director general i copropietari de l’empresa, Ramon Ceravalls, que creu que “intentem mantenir aquest esperit d’empresa familiar. És la manera que la gent se senti una mica seva l’empresa. Intentem donar el màxim d’informació als treballadors, perquè en definitiva som tots el que formen aquesta empresa i més avui en dia, que el talent és el combustible més important de tots”. 


L’empresa ha millorat les instal·lacions de tot el grup, renovant els seus espais a Castellar del Vallès: magatzems, fàbrica i oficines. Entre les millores realitzades durant els darrers anys, destaquen la renovació de la maquinària a la planta de fabricació, noves oficines corporatives, una unitat d’envasament propi, un auditori i nous espais showroom on es mostren els productes i novetats.


La firma castellarenca és un referent al sector de la indústria, principalment als sectors d’automoció, electrònica, electrodomèstics i material elèctric. Ofereixen solucions d’acoblament personalitzades a les necessitats dels seus clients, entre els quals hi ha empreses reconegudes a nivell mundial de diferents sectors. I també al sector de la construcció, divisió en què han incorporat una sucursal al Marroc i una filial a Xile durant els últims anys. A més, s’han introduït nous mercats i models de negoci, donant peu a noves gammes de producte com a solar, façana ventilada o suportació.


Actualment CELO compta amb onze centres logístics i quatre plantes de fabricació a quatre continents (a Castellar amb fàbrica de cargols i línia de perfils i factories a la Xina, a prop de Xangai; als Estats Units, prop de Detroit  i a Alemanya, a prop de Múnic).

Comparteix
M'agrada
Comentaris