castellarxllibertats_1440x961
Membres de Castellar per les Llibertats a la presentació de l’acte amb el cartell / C. D.
17/06/2024 Actualitat
Castellar per les Llibertats homenatja Ferran Rebollo

L’acte, amb l’actuació de La Simfonia dels Herois, es farà el 27 de juny

Cristina Domene

L’entitat Castellar per les Llibertats organitza dijous  27 de juny, a les 19.30 hores, un acte especial per recordar Ferran Rebollo Flix un dels fundadors i principals impulsors de l’associació i el seu primer president. L’acte constarà de dues parts, a la primera, actuarà el grup de rock Dorigen, que s’emmarca dins de la iniciativa La Simfonia dels Herois. Aquest és un projecte musical solidari en què participen pacients que han patit un tumor cerebral, liderat pel Dr. Andreu Gabarrós, cap de Servei de Neurocirurgia de l’Hospital Universitari de Bellvitge. “Aquest neurocirurgià té com a especialitat operar tumors cerebrals i mentre els opera, els pacients estan desperts i canten i d’aquesta manera pot saber quina zona està afectada i quina no”, va explicar, Josep Maria Calaf, membre de l’entitat. 
La segona part serà pròpiament un record per Ferran, que també va ser durant anys regidor d’Esquerra i va estar molt implicat en el comerç local. “Amics i gent de la música que tenien relació amb el Ferran i que també han volgut participar. Des de la coral de l’Orfeó de Sabadell fins a un grup de rock”.  


Castellar per les Llibertats aposta per la Simfonia dels Herois, perquè “la recerca en trobar solucions per combatre els tumors cerebrals encaixa amb la malaltia que va patir en Ferran”. D’aquesta manera, l’entitat vol contribuir a homenatjar al seu amic i alhora a tots els pacients que han passat per situacions similars. La presentació de l’acte anirà a càrrec de Rosa Fité.


APORTACIÓ
Respecte al preu de l’espectacle, l’entrada serà lliure, però es farà taquilla inversa.  “Ho hem fet així perquè no volíem que això fos un impediment perquè algú no pogués assistir a l’acte, sobretot gent coneguda i amics, però sí que farem taquilla inversa. A la sortida, si algú considera que ha valgut la pena o que vol col·laborar podrà fer-ho de diferents maneres”. La reserva d’entrades es pot fer mitjançant la pàgina web de l’Auditori.


Així els assistents que vulguin col·laborar amb el projecte La Simfonia dels Herois podrà fer-ho amb efectiu a una guardiola, amb targeta, amb un datàfon o a través de transferència a un compte bancari que es facilitarà a la sortida.  

Comparteix
M'agrada
Comentaris