x castell de focs_1440x961
Els articles pirotècnics es llançaran des de la zona esportiva del Pla de la Bruguera  Quim Pascual
13/09/2021 Actualitat
Un castell de focs il·lusionant

L’espectacle comptarà amb 770 articles pirotècnics i 157 kg de pólvora

Cristina Domene

Després d’un any i mig de pandèmia, el castell de focs intentarà, més que mai, fer-nos somiar de nou i il·lusionar-nos amb el curs que comença, tant escolar com laboral, després de la Festa Major, que posa punt i final a les vacances. 


Pirotècnia Igual ha preparat un castell amb 770 articles pirotècnics i 157 quilos de pólvora que durant 15 minuts ens oferirà un espectacle dinàmic i animat, amb figures canviants, combinacions de colors i un potent final. L’espectacle començarà  amb cops seqüencials de volcans de serpentines roncadores, volcans de mosaics blaus i blancs, bombardeig de carcasses daurades i final de magnifiques peònies blaves amb palmeres blanques i amb cua. També descobrirem nous efectes de troncs d’espiga blanca, amb explosions de margarides platejades. I ens sorprendran les seqüències digitals amb clàssics troncs saüc amb corones blaves, que dansaran a ritme formant un espectacular efecte oasis.


L’apoteosi final arribarà amb una descàrrega de potents bombes de trons, llançades progressivament amb una cadència “in crescendo” que produiran un sorollós terratrèmol d’impressionant efecte. Per finalitzar l’espectacle, una descàrrega de volcans vermells i serpentines roncadores amb cop de potents trons il·luminaran el cel de Castellar del Vallès.


Les recomanacions per assistir a veure el castell de focs són les mesures genèriques pròpies de la Covid-19. Així, no es controlarà l’aforament però des de l’Ajuntament conviden a veure’l seguint les següents indicacions: utilitzant la mascareta –obligatòriament-, mantenint la distància de seguretat entre persones, evitant les aglomeracions i rentant-vos les mans repetidament –trobareu gel hidroalcohòlic als accessos de les activitats-. Recordeu que no està permès menjar, beure ni fumar dins dels espais delimitats com a espais d’actuació.

 

ACTE: 

Dilluns 13,  
A les 22 hores
Zona esportiva del Pla de la Bruguera

Comparteix
M'agrada
Comentaris