WhatsApp Image 2022 05 14 at 15.12.08_1440x961
Mariona Picañol, amb la seva germana Natàlia, s'han fet càrrec de la pastisseria Villaró
20/05/2022 Actualitat
Canvi de propietat a la històrica pastisseria Villaró

El restaurant El Brunet es fa càrrec de la gestió

Jordi Rius

Natàlia Picañol, propietària del restaurant Masia El Brunet, s’ha fet càrrec de la pastisseria Villaró juntament amb la seva germana Mariona. “El nostre restaurant és client del Villaró, ens agraden molt les seves postres i en el moment que ens vam assabentar que ho deixaven ens va fer molta pena”, explica la Natàlia, que confessa que ho va parlar amb la seva germana per finalment portar la gestió de l’emblemàtic establiment.


El canvi en la gestió no ha comportat cap modificació en el personal “ja que ens hem quedat tots els treballadors”, assegura Picañol.  Amb el poc temps que fa que s’han fet càrrec de la pastisseria, “ja hem agafat clients nous com restaurants i botigues gurmet de Castellar, Sabadell i Terrassa”. La nova responsable de la pastisseria considera que “com que tenim un bon nom amb El Brunet això ens està ajudant a la pastisseria”. L’establiment combina els seus horaris amb el de restaurant “perquè no pots descuidar cap dels dos negocis”.


En aquesta nova etapa que enceta la pastisseria es vol potenciar sobretot la botiga, que havia patit l’expansió del negoci cap a restaurants i botigues gurmet. “La gent està molt contenta amb el canvi. La meva germana, que hi és sobretot els caps de setmana, ja comença a conèixer la nostra clientela, que és bàsicament gent gran, i comença a saber-se’n el nom”, apunta Picañol.  

Comparteix
M'agrada
Comentaris