terrassa mercat_1440x961
La terrassa del bar del Mercat en una imatge d'arxiu
01/12/2023 Actualitat
Canvi de mans al bar del mercat

A partir del 5 de desembre l'espai es reobrirà amb un nou nom: Txivarri

Des d’aquest divendres 1 de desembre, el bar del Racó del Mercat té nous propietaris. Pol Lajarín i Andrea Montserrat Aguilar seran els nous encarregats de l’establiment, que obrirà portes el dia 5 de desembre sota un nou nom: Txivarri. Joaquín Torres traspassa així el bar, que regentava des de la reobertura del mercat, el febrer del 2008.


Tant Lajarín com Aguilar tenen una àmplia trajectòria en el món de la restauració i, de fet, el Pol havia treballat durant quatre anys al Racó del Mercat, a més d’altres establiments del municipi i de la comarca. Els dos joves emprenedors pretenen  donar un aire juvenil a l’establiment “amb pocs canvis al local, li farem una mica un rentat de cara, ja que el volem fer una mica nostre”. De moment, iniciaran la nova etapa amb entrepans i tapes, tot i que després es plantegen fer menús.  


A més d’ajustar-se a l’horari del Mercat Municipal, els nous propietaris de l’establiment també obriran divendres i dissabte a la nit per fer sopars. El dimarts 5 de desembre faran una gran festa amb discjòquei que començarà entre les 18 i les 18.30 hores. Lajarín i Aguilar confien que la pròxima obertura del nou Consum i el seu nou  local atregui més visitants al recinte del mercat.

 

Comparteix
M'agrada
Comentaris