IMG 3723 22222222222222_1440x961
Un instant del vermut musical || J. Clapés
06/04/2024 Actualitat
La Balena inaugura la temporada amb música

L’establiment situat a la plaça de Catalunya ha obert les portes aquest cap de setmana

Jaume Clapés Solé

Aquest cap de setmana ha sigut l’inici de la temporada per al quiosc de La Balena situat a la plaça de Catalunya. Marc Gorriz explica les activitats plantejades: “Vam començar ahir amb l’actuació del Josep Durán amb pica-pica gratuït que va acanar a les 23.30 h. Avui tenim al Roberto punxant al vermut des de les 12 h i diumenge fem animació infantil amb bombolles de sabó al matí perquè els pares puguin relaxar-se una mica” i precisa, “cada dia hem tocat un perfil de client diferent”.  

 

Gorriz, al capdavant de la concessió des de fa cinc anys, ha assegurat que “a principis de la setmana vinent publicarem la programació per als caps de setmana, sobretot farem actuacions o musicals o d’animació infantil”, ha dit. Però ha afegit que “hi haurà programació fins que s’inaugurin els jocs d’aigua, perquè les qüestions electròniques i l’aigua no van bé plegades”.

 

El responsable veu amb optimisme les dates d’obertura del negoci: “El meu objectiu és poder-ho tenir obert tot l’any, anar fent adaptacions perquè hi hagi continuïtat encara que només sigui els caps de setmana”.

Comparteix
M'agrada
Comentaris