meteo_950x634
Previsions del temps a Castellar per aquest divendres, 15 de setembre, i per a demà, dissabte
15/09/2023 Actualitat
Arriba un canvi de temps brusc

Hi ha previsió de xàfecs i pluja intensa a partir de les quatre de la tarda i fins dissabte

Segons informa el Servei Meteorològic de Catalunya (SMC), es manté la previsió de precipitacions en forma de pluja al litoral i prelitoral que poden superar els 40 mm en 30 minuts a partir d’aquest divendres al matí. S'aniran estenent de sud-oest a nord-est i els xàfecs poden anar acompanyats de tempesta i ratxes fortes de vent. El grau de perill per intensitat de pluja puja a 5/6 (perill molt alt).

 

Així mateix, l'acumulació de pluja i fins dissabte dia 16 pot superar localment els 100 mm en 24 hores. Segons les previsions per a Castellar, les tempestes poden desplegar-se a partir de les quatre de la tarda i fins ben entrada la nit. Això farà que les temperatures siguin més suaus que aquests dies anteriors i es situïn al llindar dels 20 graus.

 

L’escenari de cara a dissabte és molt similar: tempestes i xàfecs des del matí i fins a primera hora de la tarda, moment en què les estimacions indiquen que s’obriria el cel per donar pas a una jornada de diumenge tranquil·la i amb sol i un retorn a les temperatures per sobre dels 26 graus en les hores centrals del dia.

Comparteix
M'agrada
Comentaris