debat_617x412
El debat dels alcaldables es podrà seguir a través de Ràdio Castellar (90.1FM), lactual.cat i en vídeo streaming al canal de youtube de L'Actual - ARXIU
23/05/2023 Actualitat
Aquest dimecres tindrà lloc el debat de candidats de Ràdio Castellar i L'Actual

Serà a la Sala d'Actes d'El Mirador a les 19 hores i es podrà seguir a través de la 90.1FM, lactual.cat i en vídeo streaming al canal de youtube de L'Actual

R.G.

La recta final de la campanya electoral de les eleccions municipals del 28M viurà un dels seus punts àlgids aquest dimecres a partir de les 19 hores amb el debat dels candidats de Castellar del Vallès. Serà a la Sala d'Actes d'El Mirador i es retransmetrà a través de Ràdio Castellar (90.1FM) i lactual.cat, i també es podrà seguir en vídeo streaming a través del canal de youtube de L'Actual i de les xarxes socials. Hi participaran els caps de llista d'Ara Toca, PP, la CUP, ERC, Junts per Castellar, Som de Castellar - PSC i Valents. VOX no podrà participar en el debat per "qüestions personals", tal com ha expressat la seva alcaldable. El debat tindrà una durada de 90 minuts i tots els candidats i les candidates comptaran amb el mateix temps: una primera intervenció de 3 minuts, tres intervencions de 2 minuts en el bloc central del debat i una intervenció final de 3 minuts com a cloenda.
 

Des d'Ara Toca Castellar van demanar que el debat es traslladés a l'Auditori Miquel Pont "un espai amb més capacitat de persones", per passar de les 110 butaques de la Sala d'Actes a les 312 de l'Auditori.

 

LA NIT ELECTORAL A RÀDIO CASTELLAR

 

El seguiment de la nit electoral a Castellar també es podrà fer en temps real a través de les xarxes socials de L’Actual i del portal informatiu www.lactual.cat. Ràdio Castellar oferirà aquest diumenge un especial informatiu que començarà a les 20 hores el seguiment dels resultats i que inclourà connexions a les seus dels diferents partits polítics, amb els protagonistes del 28M.

Comparteix
M'agrada
Comentaris