https://img.youtube.com/vi/3OwplgQXQzE/maxresdefault.jpg_950x634
Una de les alumnes de l'IE Sant Esteve en la crida que han fet al centre per cercar participants a la cursa solidària
03/02/2023 Actualitat
Els alumnes del Sant Esteve organitzen una cursa solidària

Tindrà lloc l’11 de març als carrers propers al centre i els diners recaptats es donaran a la Sala Puigverd

L’alumnat de sisè de primària i tercer d’ESO de l’IE Sant Esteve organitzen una cursa solidària que servirà per recaptar fons per a la Sala Puigverd, que ofereix un programa de neurorehabilitació infantil amb l’objectiu de facilitar la inclusió social. La data escollida és el dissabte 11 de març i la cursa es realitzarà als carrers propers al centre escolar i comptarà amb diverses categories: cursa de 500 metres, de 2 quilòmetres i de 6 quilòmetres. A banda dels premis als guanyadors, tots els participants comptaran amb un obsequi.

 

Al llarg del matí i per donar ambient festiu a la cursa, diverses entitats culturals de la vila oferiran acompanyament musical i animació.

 

Des d’aquest divendres les persones interessades a participar poden fer les preinscripcions a través d’un formulari que podreu trobar al blog de l’IE Sant Esteve, fins al pròxim dijous 9 de febrer. El preu de la inscripció seran 5€ i s'efectuarà al mateix centre els dies previs a la cursa, els quals es concretaran més endavant.

Comparteix
M'agrada
Comentaris