A7 6840_617x412
Momo Cortés, el líder de la banda tribut a Queen, va embutxacar-se el públic de la plaça d'El Mirador - QUIM PASCUAL
08/09/2019 Actualitat
Als peus de sa majestat Freddie Mercury

Momo tanca la nit de dissabte amb un multitudinari concert tribut a Queen a la plaça d’El Mirador

Rocío Gómez

No era gens fàcil sortir a l’escenari després de Rami Malek, que es va embutxacar un Oscar per la seva interpretació de Freddie  Mercury a Bohemian Rhapsody. Però Momo, no va fer llenya.  Justament, després de la projecció a pantalla gran del biopic del líder de Queen a la plaça d’El Mirador, al punt de dos quarts d’onze de la nit, Momo va desplegar veles davant d’una multitudinària comitiva. Les cançons de Queen i la figura de Freddie Mercury viuen una segona joventut. Una nova onada de públic de totes les edats les reivindica com veritables himnes vitals, i això es va palpar a la plaça d’El Mirador perquè no hi cabia ni una agulla.

 

 

 A7 6526

El repertori de Momo va combinar els èxits però també les cançons menys conegudes de Queen - QUIM PASCUAL

 

 7R 2319

Un dels punts àlgids del concert va ser el medley instrumental dels primers discos de Queen - QUIM PASCUAL

 


Amb el vent a favor, i el públic predisposat, Momo Cortés - el líder i cantant del grup - va obrir el concert amb cançons com I want to break free o Another one bites the dust, una aposta segura per trencar el gel i fer cantar els castellarencs i castellarenques. A banda dels grans èxits de la banda, Momo va avançar amb pas ferm i grans dosis d’energia cap a composicions menys conegudes pel gran públic com Killer Queen o Fat bottomed girls , i fins i tot es van atrevir a oferir un medley instrumental dels primers discos. De fet, Momo es presenten com un grup tribut a Queen, com un homenatge que defuig la imitació i que imposa un segell propi i reinterpreta les cançons que han fet immortal la banda britànica.

 

Momo Cortés va brillar damunt de l'escenari de la plaça d'El Mirador  - QUIM PASCUAL

Momo Cortés va brillar damunt de l'escenari de la plaça d'El Mirador  - QUIM PASCUAL

 

 A7 6759

La banda Momo es va entregar al 100% a la plaça d'el Mirador - QUIM PASCUAL

 


De camí a grans èxits com Somebody to love,  Don’t stop me now  o The show must go on, Momo va fer una aclucada d’ull a altres llegendes del rock com Bon Jovi, Pink Floyd i fins i tot Michael Jackson. Amb els ànims ben amunt, l’alegria contagiosa de la Festa Major i el permís de Freddie Mercury, el públic es va entregar sense reserves a hits com Living on a prayer, We don’t need no education o Billie Jean.

 

 7R 2404

Les veus femenines van tenir un paper vital en el concert de Momo - QUIM PASCUAL

 

 A7 6964

Momo va marcar el ritme de la nit de dissabte de Festa Major a Castellar - QUIM PASCUAL

 

La traca final va arribar amb We will rock you, i la cançó més esperada de la nit: Bohemian Rhapsody. Silenci sepulcral amb els primers acords del piano. Mòbils i mans al cel!  I després del primer “Mama”, la plaça va embogir, i va acompanyar Momo Cortés per rubricar una nit irrepetible i màgica, com ho va ser Freddie Mercury.

 

 A7 7167

Bohemian Rhapsody va tancar l'homenatge a Queen de Momo - QUIM PASCUAL

Comparteix
M'agrada
Comentaris