El Parc de Bombers Voluntaris de Castellar ha activat el reforç i estarà obert, de 7 h a 19 h / FOTO D'ARXIU DE @bomberscdv04
El Parc de Bombers Voluntaris de Castellar ha activat el reforç i estarà obert, de 7 h a 19 h / FOTO D'ARXIU DE @bomberscdv04
22/01/2021 Actualitat
L’alerta per ratxes de vent continua activa fins les 18 hores

Els Parc de Bombers Voluntaris de Castellar ha activat el reforç i han realitzat tres sortides aquest matí

Cristina Domene

La tempesta d’aquest matí que ha anat acompanyada de fortes ratxes de vent ha provocat 122 trucades als serveis d’emergències al Vallès Occidental.

A Castellar del Vallès els Bombers Voluntaris han realitzat aquest matí tres sortides per l’alerta Vencat: “Hem fet dues sortides per pals de la llum a l’Airesol i una per cables de corrent penjant al carrer Puig de la Creu. Després ens hem desplaçat per ajudar a Sabadell”, ha explicat el cap de Bombers Voluntaris de la vila, Cisco Altarriba.

El primer episodi de vent, a primera hora del matí, ha fet que #bomberscat atenguéssim 293 avisos, però encara en van entrant. El temporal continuarà i a la nostra comarca hi ha perill moderat per ratxes de fins a 90 km/h fins les 18 hores.  

 “Les previsions donaven afectacions més al sud, cap al Barcelonès, el Baix Llobregat i l’Anoia i semblava que aquí passaria de resquitllada... però finalment també està afectant molt la nostra comarca”, explica Altarriba que afegeix que ara s’ha d’estar atent “perquè tot allò que no estigui degudament subjectat pot trencar-se o caure”.

El Parc de Bombers Voluntaris de Castellar ha activat el reforç i estarà obert, de 7 h a 19 h, per atendre les incidències que se'n puguin derivar.

Comparteix
M'agrada
Comentaris