Sense títol_950x634
Una cabina de rajos UVA d'un centre d'estètica de Castellar
27/10/2020 Actualitat
Ajuts de la Generalitat per establiments de restauració i centres d'estètica i bellesa

A partir d'aquest dimecres, es pot sol·licitar un ajut de fins a 1.500 euros mentre que els negocis tancats per la COVID-19 podran pagar la meitat del lloguer mentre durin les mesures sanitàries

La Generalitat de Catalunya ha anunciat nous ajuts adreçats a les persones que s'han vist afectades econòmicament per la COVID-19. D'una banda, hi ha ajuts de fins a 1.500 euros destinats a titulars de restauració i centres d'estètica i de bellesa.

És un ajut adreçat a professionals autònoms i PIMEs titulars d'activitats de restauració que a causa de les mesures adoptades darrerament per aturar la propagació del coronavirus, han vist alterada la seva activitat i als titulars de centres d'estètica i bellesa que pel mateix motiu han hagut de deixar d'oferir els seus serveis. Té com objectiu pal·liar els efectes produïts per aquestes noves mesures restrictives dictades en ocasió del brot epidèmic de la pandèmia generada per la COVID-19 i que suposen la disminució dràstica de la facturació d'aquests sectors. Els ajuts es poden demanar a partir de demà dimecres a les 9 h i durant un periode de 15 dies. Si es compleixen els requisits, les sol·licituds s'acceptaran per ordre de presentació, fins que s'exhaureixi el pressupost destinat a aquest programa (40 milions d'euros). 

Com sol·licitar l'ajut?

A més, els negocis tancats per la COVID-19 podran pagar la meitat del lloguer mentre durin les mesures sanitàries. Les mesures publicades van encaminades a la bona fe contractual i a la conservació del contracte, donant prioritat a l’acord entre les parts per tal d’evitar els litigis. Més informació clicant aquí.

 

 

Comparteix
M'agrada
Comentaris