Dia Mundial de la Salut de les Dones
Dia Mundial de la Salut de les Dones - Cedida
25/05/2022 Actualitat
Activitats al voltant del Dia de la Salut de les Dones

La primera de les activitats es farà demà i consistirà en un taller a Casal Catalunya

Redacció

Sis activitats commemoraran a Castellar el Dia de la Salut de les Dones, que se celebra cada 28 de maig. De fet, la primera de les activitats es farà aquest dijous i consistirà en un taller Memory Sports que s'ha fet al Casal Catalunya. Aquest divendres es fa també al Casal Catalunya un taller de zumba, entre les 11.30 i les 12.30 h. Per inscriure's, es pot fer per WhatsApp al telèfon 689 69 49 82 (Maria Fontcoberta).


La següent activitat serà l’1 de juny a partir de les 18.30 h amb el taller ‘Moviment intel·ligent i consciència corporal’, organitzat per Tohicap i la Regidoria de Feminisme. David Dalmau, instructor de Choy Li Fut 3er Duan, txi-kung i Tai Chi per l’Associació Catalana de Choy Li Fut, Tai txi txuan i QiGong serà l’encarregar d’impartir el taller. L'activitat es farà al gimnàs de l'escola Joan Blanquer. Per formalitzar la inscripció, es pot fer al correu electrònic tothicapcastellar@gmail.com  o al telèfon 649 54 58 03.


La celebració del Dia de la Salut de les Dones seguirà el divendres 3 de juny a les 18 h a la sala Lluís Valls-Areny d’El Mirador amb la xerrada organitzada per La Tribu i la Regidoria de Feminisme  'Donem-li veu a la violència obstètrica' a càrrec de l’advocada especialista en gènere i salut, Marta Busquets, i la doula i membre de la junta de Dona Llum Aida Gallego. Dona Llum és una associació formada majoritàriament per dones, unides pel convenciment que mares i nadons han de rebre una atenció digna i respectuosa durant el procés d’embaràs, part i postpart a Catalunya.  

El 8 de juny a les 18.30 h es farà a la Sala Valls-Areny la xerrada 'Alimentació en clau femenina' a càrrec de Laura Pastor Borràs, referent de nutrició comunitària del CAP Castellar i, finalment el 9 de juny hi haurà la sortida 'Camina, Sent i Cuida't' amb sortida a les 08: 45 hores des del CAP Castellar.

Comparteix
M'agrada
Comentaris