26/05/2023 Actualitat
Actes finals de campanya

ERC, CUP i Ara Toca Castellar fan festes de final de campanya a diferents espais de la vila

Aquest divendres 26 de maig, tres dels partits que es presenten a aquestes eleccions municipals de diumenge celebren el final de campanya amb diversos actes. 


L’alcaldable d’ERC, Dolors Ruiz, celebra un sopar final de campanya al recinte firal de l’Espai Tolrà. A partir de les 20.30 h tindrà lloc un sopar popular per un preu de 5 euros que inclourà botifarra amb mongetes i una opció vegana, postres, beguda i cava a més del concert de Llongue & Ricart LT. Per participar en aquest sopar d’Esquerra Republicana, es poden fer reserves als telèfons 640830147 i 665632715.


D’altra banda, la CUP tancarà la campanya electoral a partir de les 22.45 h a la plaça Calissó amb un parlament de la candidata Marga Oncins i un concert gratuït amb The Cabrians a partir de les 11 h i un fi de festa amb el discjòquei DJ València. 


La plaça Europa és l’escenari escollit per Ara Toca Castellar per tancar la campanya per aquestes eleccions municipals del 28M. A partir de les 20.30 h, durant la vetllada, intervindrà el cap de llista de la candidatura, Miki Vilanova, acompanyat de tot l’equip d’Ara Toca Castellar. A més, des d’Ara Toca Castellar s’ha anunciat que a l’acte de la plaça Europa hi haurà música i alguna sorpresa més.

Comparteix
M'agrada
Comentaris