maquetes_617x412
El Parc Temàtic del Vallès s’inspirarà en el Madurodam de la Haia / CEDIDA
29/07/2019 Actualitat
Acord per crear una escola de maquetisme

És previst que el Parc Temàtic, Miniworld Parks, es construeixi al Vallès Occidental

La Corporació Start.Point Business & Markets Corporate Strategies de Sabadell, dedicada a la gestió d’actius corporatius i projectes empresarials, i que compta amb el castellarenc Joan Canyes com a cap d’operacions, ha aconseguit l’acord en exclusivitat dels promotors del Miniworld Park per al disseny, construcció i implantació d’una escola oficial de maquetisme i la gestió pels 10 anys posteriors a la seva inauguració .

 

El Miniworld Park inclou la construcció de maquetes dels edificis més emblemàtics i espectaculars de la història de la humanitat en una exposició de 30.000 metres quadrats. En aquest sentit, hi haurà maquetes i entorns amb automatismes –personatges, trens, vaixells, etc.– de les meravelles del món, catedrals, palaus, temples orientals, castells, ponts i gratacels. No hi faltaran els edificis locals emblemàtics de la comarca on s’implanti.

 

Els promotors d’aquest parc temàtic sostenen que serà un gran centre de difusió i promoció de l’art, la cultura i l’oci. Per això, consideren que el Vallès Occidental, en primera fase i oberta a altres comarques en segona fase, és la ubicació més idònia perquè aquest tingui èxit. La iniciativa vol allunyar-se del concepte de Catalunya en Miniatura, situat al municipi de Torrelles de Llobregat. L’exemple que han escollit és el Madurodam, situat a la Haia (Països Baixos), un dels parcs de maquetes més famosos del món. Una vegada estigui definit el projecte de MiniWorld Parc es preveu que les obres puguin durar uns 24 mesos.

 

D’altra banda, Start.Point ha arribat a un acord d’absorció del 60% del Grup Biotecnològic GBLS –integrat per laboratoris biomoleculars, les seves plataformes de comercialització i marques registrades, situades actualment a Andalusia– per a la implantació d’un laboratori conjunt i el desenvolupament de vendes en l’àmbit mundial dels actius moleculars desenvolupats i de nova incorporació biotecnològica a la plataforma digital de les seves noves instal·lacions del Vallès Occidental.

Comparteix
M'agrada
Comentaris